Den skotske Maade at pløie paa eller Anviisning til Bed- og Dril-Pløining, efter de bedste udenlandske Skrifter. - Nathhorst, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den skotske Maade at pløie paa eller Anviisning til Bed- og Dril-Pløining, efter de bedste udenlandske Skrifter.