Nødvendigheden af at føie hurtige og kraftige Foranstaltninger til Høravlens Fremme her i Landet, saafremt den ikke i sin Tid skal ophøre. - Rawert, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nødvendigheden af at føie hurtige og kraftige Foranstaltninger til Høravlens Fremme her i Landet, saafremt den ikke i sin Tid skal ophøre.