Anviisning til Runkelroens og Grønkaalens Dyrkning og Anvendelse især som Foder for Malkeqvæg. - Hofman Bang, J. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Anviisning til Runkelroens og Grønkaalens Dyrkning og Anvendelse især som Foder for Malkeqvæg.