Det Kongelige engelske Agerdyrkningsselskabs Aarsmøde i Northampton i Juli 1847. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det Kongelige engelske Agerdyrkningsselskabs Aarsmøde i Northampton i Juli 1847.