Forsøg med Jordæbler, anstillede med Hensyn til disses muelige Anvendelse i Brænderierne. - Barfoed, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøg med Jordæbler, anstillede med Hensyn til disses muelige Anvendelse i Brænderierne.