Avlsbruget paa Hovedgaarden Aagaard, (Thisted Amt), med Bemærkninger om Egnens Agerdyrkning. - Duncan, Forpagter (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Avlsbruget paa Hovedgaarden Aagaard, (Thisted Amt), med Bemærkninger om Egnens Agerdyrkning.