Qvægavl og Meierievæsen. Frit oversat efter "Landwirthschaftllche Miscellen" 1844 - Martens, J. D. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Qvægavl og Meierievæsen. Frit oversat efter "Landwirthschaftllche Miscellen" 1844