Om de Midler,som anvendes af Ovægopdrættere i Berwickshire for at bringe Qvæget til tidlig Modenhed. (oversat artikel fra The Journal of Agriculture.) - Wilson, John (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om de Midler,som anvendes af Ovægopdrættere i Berwickshire for at bringe Qvæget til tidlig Modenhed. (oversat artikel fra The Journal of Agriculture.)