Om Huusdyrenes Næringsmidler og Ernæring. (Foredrag holdt i Eldenaer-Foreningen.) - Haubner, Dr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Huusdyrenes Næringsmidler og Ernæring. (Foredrag holdt i Eldenaer-Foreningen.)