Beretning om det i Breslau i Septbr. 1845 afholdte tydske Landmandsmøde, med nogle indledende Ord om Schlesiens Landboforhold. - Wallentin, Provst (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om det i Breslau i Septbr. 1845 afholdte tydske Landmandsmøde, med nogle indledende Ord om Schlesiens Landboforhold.