Dr. Trommers Forslag til en ny, forbedret Fremgangsmaade ved at tilberede Smør og Ost. - Michelsen, Gustav (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Dr. Trommers Forslag til en ny, forbedret Fremgangsmaade ved at tilberede Smør og Ost.