Referat af Forhandlingerne i de tydske Land- og Forstmænds Forsamling i München, fra 30te September til 5te October 1814. - Hofman Bang, N. E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Referat af Forhandlingerne i de tydske Land- og Forstmænds Forsamling i München, fra 30te September til 5te October 1814.