Vor Kjødexports Stilling til Kjødkontrollens Udvikling navnlig i Tyskland og England. - Arup, Johannes (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Johannes Arup | Vor Kjødexports Stilling til Kjødkontrollens Udvikling navnlig i Tyskland og England.