Hvorledes kan Mælken paa den fordeelagtigste Maade anvendes i vore Meierier? Foredrag, den 24de Februar 1844. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorledes kan Mælken paa den fordeelagtigste Maade anvendes i vore Meierier? Foredrag, den 24de Februar 1844.