Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1896—30te September 1897sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af Landbrugsprodukter i Landbrugsaaret 1ste Oktober 1896—30te September 1897sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar.