Resultater af Forsøg med det Bøggildske Mæskeapparat og med Fodring med mæskede Kartofler. - Bøggild, P. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Resultater af Forsøg med det Bøggildske Mæskeapparat og med Fodring med mæskede Kartofler.