Uddrag af Forhandlingerne ved den 6te Forsamling af tydske Land- og Forstmænd, i Stuttgart, fra d. 21de til d. 28de Septbr. 1842 - Schythe, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Uddrag af Forhandlingerne ved den 6te Forsamling af tydske Land- og Forstmænd, i Stuttgart, fra d. 21de til d. 28de Septbr. 1842