Undersøgelser over nogle Konsistensfejl hos Smørret og Aarsageme til deres Fremkomst. - Hansen, Valdemar (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser over nogle Konsistensfejl hos Smørret og Aarsageme til deres Fremkomst.