Mæskede Kartofler, som et fordeelagtigt Fodringsmiddel; — Beskrivelse af hans Mæskekar, og et dermed anstillet Forsøg. - Røggild, P. T. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Mæskede Kartofler, som et fordeelagtigt Fodringsmiddel; — Beskrivelse af hans Mæskekar, og et dermed anstillet Forsøg.