Om et Forsøg, som i Sommeren 1839 er giort paa Gundersløvholm med at malke Gaardens Meieri, bestaaende af 200 Køer, 3 Gange i Døgnet. - Neergaard, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om et Forsøg, som i Sommeren 1839 er giort paa Gundersløvholm med at malke Gaardens Meieri, bestaaende af 200 Køer, 3 Gange i Døgnet.