Bemærkninger om Høravl og Hørberedning, samlede paa en Reise i Tydskland, Holland og Belgien. - Schroll, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger om Høravl og Hørberedning, samlede paa en Reise i Tydskland, Holland og Belgien.