Hornqvægets Opdræt, Røgt og Pleie paa Vestkanten af Jylland. (Redigeret af en Comitee, udvalgt blandt Medlemmerne i Holstebroe Omegns landoeconomiske Selskab.) - Gjelstrup, Justitsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hornqvægets Opdræt, Røgt og Pleie paa Vestkanten af Jylland. (Redigeret af en Comitee, udvalgt blandt Medlemmerne i Holstebroe Omegns landoeconomiske Selskab.)