Forhandlinger angaaende nyttige Kundskabers Udbredelse blandt de unge Landmænd af den dannede Klasse. - With, Lector (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forhandlinger angaaende nyttige Kundskabers Udbredelse blandt de unge Landmænd af den dannede Klasse.