Arbejdsprøve med Radsaamaskiner, Geduingsspredemaskiner og Godningsmoller. - Dencker, H. F. K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Arbejdsprøve med Radsaamaskiner, Geduingsspredemaskiner og Godningsmoller.