Noget om Rugens Benyttelse som Foder eller Græsplante forinden den giver Kjærne. - Poulsen, P. C. E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Noget om Rugens Benyttelse som Foder eller Græsplante forinden den giver Kjærne.