Den landoeconomiske Skoleven, af Janus Balthazar Krarup, Sognepræst for Gjerløv og Draaby Menigheder, kritisk betragtet, forsaavidt Læren om Vexelbrug og Staldfodring angaaer. - Dalgas, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den landoeconomiske Skoleven, af Janus Balthazar Krarup, Sognepræst for Gjerløv og Draaby Menigheder, kritisk betragtet, forsaavidt Læren om Vexelbrug og Staldfodring angaaer.