Hvilket Formaal har Skæferieieren at stræbe efter, for af sit Skæferi at uddrage den høieste Fordeel. - Schmidt, Oeconomicommissair (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilket Formaal har Skæferieieren at stræbe efter, for af sit Skæferi at uddrage den høieste Fordeel.