Betragtninger i Anledning af Bestræbelserne for Silkeavlens Fremme i Tydskland. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Betragtninger i Anledning af Bestræbelserne for Silkeavlens Fremme i Tydskland.