Iagttagelser paa en Reise i Tydskland og Holland, angaaende: I. Tørvevæsener, II. Et Engvandingsanlæg paa Lyneborger Hede. - Frandsen, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser paa en Reise i Tydskland og Holland, angaaende: I. Tørvevæsener, II. Et Engvandingsanlæg paa Lyneborger Hede.