Danmarks Udførsel og Indførsel af LandbrugsprodukteriLandbrugsaaret1ste Oktober 1894—30te September 1895 sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar. - Reck, Frederik (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Udførsel og Indførsel af LandbrugsprodukteriLandbrugsaaret1ste Oktober 1894—30te September 1895 sammenlignet med de nærmest foregaaende 10 Landbrugsaar.