Optegnelser for en Lærling under Landhunsholdningsselskabet fra hans Huusbonde. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Optegnelser for en Lærling under Landhunsholdningsselskabet fra hans Huusbonde.