Linbergers Undervisningsanstalt for Runkelroesukkers Tilvirkning i det Smaa som en huuslig Industrie. - Linberger, J. G. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Linbergers Undervisningsanstalt for Runkelroesukkers Tilvirkning i det Smaa som en huuslig Industrie.