Beretning om en Arbejdsprøve med selvbindende Mejemaskiner Og en Mejeprøve med selvaflæggende Mejemaskiner. - Bokelmann, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om en Arbejdsprøve med selvbindende Mejemaskiner Og en Mejeprøve med selvaflæggende Mejemaskiner.