Om Bortførselen og Udnyttelsen af Fækalstofleme i nogle af de større Byer i vore Nabolande. - Lassen, K. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Bortførselen og Udnyttelsen af Fækalstofleme i nogle af de større Byer i vore Nabolande.