Kvægavlen, Slagtekvæget og Kvæghandelen i Ruslandmed Hensyn til dette Lands Fremtidsudsigt overfor Europas Kjødforsyning. - Mæhl, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kvægavlen, Slagtekvæget og Kvæghandelen i Ruslandmed Hensyn til dette Lands Fremtidsudsigt overfor Europas Kjødforsyning.