Hvilke Erfaringer er der gjort ker i Landet i Henseende til Drainingens Anlæg og Virkninger samt til dens Anvendelse i Agerbruget? Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 23. Marts 1892. - Jensen, N.; Feilberg, ukendt (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilke Erfaringer er der gjort ker i Landet i Henseende til Drainingens Anlæg og Virkninger samt til dens Anvendelse i Agerbruget? Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 23. Marts 1892.