Den økonomiske Grænse for de forskjellige Bevægkræfters Anvendelse i Landbrugets Tjeneste. - Dencker, H. F. K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den økonomiske Grænse for de forskjellige Bevægkræfters Anvendelse i Landbrugets Tjeneste.