Oversigtover de i 1891 indløbne Forespørgsler angaaende Sygdomme hos Kulturplanter. - Rostrup, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Oversigtover de i 1891 indløbne Forespørgsler angaaende Sygdomme hos Kulturplanter.