Høstens Udfald. (Af Amtmændenes aarlige Indberetninger til det Kongelige Rentekammer.) - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Høstens Udfald. (Af Amtmændenes aarlige Indberetninger til det Kongelige Rentekammer.)