Priis-Corrrant over Agerdyrknings-Maskiner og Redskaber, som forfærdiges hos Mechanicus Høeg. - Høeg, Hr. Mechanikus (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Priis-Corrrant over Agerdyrknings-Maskiner og Redskaber, som forfærdiges hos Mechanicus Høeg.