Et godt Middel til at forebygge Brand i Hvede. Af Pohls Archiv der deutschen Landwirtschaft. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Et godt Middel til at forebygge Brand i Hvede. Af Pohls Archiv der deutschen Landwirtschaft.