Fortsat Beretning om Præmiepløininger, foranstaltede af det Kongelige Landhuusholdningsselskab. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fortsat Beretning om Præmiepløininger, foranstaltede af det Kongelige Landhuusholdningsselskab.