Nogle Uddrag af fremmed landoeconomisk Literatur, med et Par indledende Ord om en Kundskabs-Prøve for unge Landmænd. - Luno, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Uddrag af fremmed landoeconomisk Literatur, med et Par indledende Ord om en Kundskabs-Prøve for unge Landmænd.