Oversigt over de i 1890 indløbne Forespørgslerangaaende Sygdomme hos Kulturplanter. - Rostrup, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Oversigt over de i 1890 indløbne Forespørgslerangaaende Sygdomme hos Kulturplanter.