Landhuusholdningsselskabets allerunderdanigste Beretning til Hans Majestæt Kongen om de indkomne Afhandlinger over Priisspørgsmaalet betræffende Foranstaltninger til Hesteavlens bedre Fremme. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landhuusholdningsselskabets allerunderdanigste Beretning til Hans Majestæt Kongen om de indkomne Afhandlinger over Priisspørgsmaalet betræffende Foranstaltninger til Hesteavlens bedre Fremme.