Svar paa Recensionen i Literaturtidenden 1828, No. 29, over Aarhuus Amts Beskrivelse. - Bredsdorff, J. H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Svar paa Recensionen i Literaturtidenden 1828, No. 29, over Aarhuus Amts Beskrivelse.