Udsigt over Landhuusholdningsselstabets Forhandlinger fra 1ste Julii 1822 til Ultimum Junii 1828. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udsigt over Landhuusholdningsselstabets Forhandlinger fra 1ste Julii 1822 til Ultimum Junii 1828.