Anviisning for Bonden i den skovløse Egn, til vilde Træers Opelskning; samt nogle Bemærkninger om Plantningen paa Grøvtevolde, isærdeleshed om levende Hegn af Eeg. - S., ukendt (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Anviisning for Bonden i den skovløse Egn, til vilde Træers Opelskning; samt nogle Bemærkninger om Plantningen paa Grøvtevolde, isærdeleshed om levende Hegn af Eeg.