Om Kornbrændeviins Forædling ved Chlorinekalk, med en Anviisning for Tilberedningen af dette Product. - Zeise, W. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Kornbrændeviins Forædling ved Chlorinekalk, med en Anviisning for Tilberedningen af dette Product.