Priis-Courant paa de Agerdyrknings-Maskiner og Redskaber, som forfærdiges hos O. J. Winstrup. - Winstrup, Hr. Mechanikus (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Priis-Courant paa de Agerdyrknings-Maskiner og Redskaber, som forfærdiges hos O. J. Winstrup.